The story goes on

The story goes on

Közzétéve a(z) Hírek oldalon


 

Most, hogy elült a vihar, és csapatunk is kissé kifújta magát, lenne pár dolog, ami közben számunkra is letisztázódott, és meg szeretnénk veletek osztani.

Először is, az elért eredménytől függetlenül szeretnénk gratulálni mindazoknak, akik végigcsinálták ezt a hatalmas menetet. Szeretnénk gratulálni azoknak, akiknek olyan eredményt sikerült elérniük, amellyel elégedettek. És kitartást kívánunk azoknak, akik most nem jártak sikerrel, de úgy döntöttek, hogy nem adják fel, és újra megpróbálják. Mindenkinek igyekszünk segíteni munkáját a továbbiakban is. Köszönettel tartozunk azoknak a tanároknak, akik megértették, hogy miről szól ez a kezdeményezés, és mellénk álltak. Köszönjük azoknak a diákoknak, akik végig aktívan részt vettek a beszélgetésekben, és akiket volt szerencsénk megismerni egy kicsit.

Az érettségi.ro projekt nem ért véget a vizsgaidőszak lejártával. Csapatunk munkáját egész évben folytatni fogja. Nagyon sok idén érettségiző jelezte, hogy első éves hallgatóként csatlakozni szeretne hozzánk. Jövőre még többet, még jobban szeretnénk megvalósítani abból, amit megálmodtunk. Tervek mint a tenger, mi pedig rendületlenül hiszünk az álmainkban.

Talán még annyi, hogy most itt semmi sem ért véget, hanem repesztjük tovább együtt. Következik egy pótérettségi azoknak, akik most nem jártak sikerrel. Mi mellettük leszünk. És jön az egyetem, a beiratkozások, és jön egy csodálatos nyár. Mindezt Veletek együtt fogjuk végigcsinálni.
Gratulálunk még egyszer, hatalmas riszpekt Nektek mindenért, és köszönjük, hogy velünk tartotok!

Az érettségi.ro csapata